Timmerbedrijven


bouw.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Timmerbedrijven
AG Timmerbedrijf
AG Timmerbedrijf
http://www.onsdorp.net/Zuid-Holland/Dordrecht/Dordrecht/ga/15363

Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn. B.V.
Aannemingsbedrijf Van Miltenburg is een middelgroot aannemingsbedrijf in de Burgerlijke & Utiliteitsbouw. Het bedrijf bestaat al bijna 50 jaar en heeft een goede naam in de regio. De werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit onderhoud en renovatie, maar ook uw nieuwbouw is bij ons in goede handen. Vooral in de oude binnenstad, maar ook in de regio, is er volop vraag naar aannemers die maatwerk en kwaliteit leveren.
http://www.vanmiltenburg.nl

Klusjesman gezocht
Beste webmaster,\r\nGraag wil ik mijn link onder de aandacht brengen. Ik denk dat deze een waardevolle toevoeging is aan uw site. Zou u zo vriendelijk willen zijn mijn link te plaatsen?\r\nWebsite: http://www.willemfikstt.nl\r\nLinktekst: Klusjesman gezocht\r\n\r\nAls tegenprestatie kan ik eventueel een link plaatsen (mits relevant) op een van mijn pagina\'s.\r\n\r\nVriendelijke groet,\r\n\r\nMiranda Kuipers\r\n
http://www.willemfikstt.nl

Marbel Houtbouw
Houtbouw op maat, zoals: blokhutten, tuinhuizen, garages, schuren, paardenstallen, houten woningen, chalets en dergelijke. marbel houtbouw realiseert het voor u!
http://www.marbelhoutbouw.nl

Stam Timmerbedrijf Delft
Stam Timmerbedrijf Delft
http://www.stamtimmerbedrijf.nl/

Timmerbedrijf De Buurman
Achter 'de buurman' staan inmiddels uitstekende referenties. het meeste werk wordt verricht tussen amsterdam en den haag.
http://www.debuurman.nl/

Timmerbedrijf De Groot
Timmerbedrijf De Groot
http://www.timmerbedrijf-degroot.nl/

Timmerbedrijf H&O
Timmerbedrijf H&O
http://www.timmerbedrijf-heno.nl/

Timmerbedrijf Kaartsteker
Woning onderhoud, verbouwingen, renovaties, dakkapel of aanbouw dan wel uitbouw. timmerbedrijf kaartsteker spijkenisse
http://www.kaartsteker.nl/

Timmerbedrijf Kuijer
Timmer en interieurbedrijf kuijer in wijk bij duurstede, voor uw dakkapel, verbouwing, aanbouw, keuken, badkamer, kozijnen, deuren en badkamer. timmerbedrijf kuijer voor alle soorten verbouwingen en klussen
http://www.timmerbedrijf-kuijer.nl/

Timmerbedrijf Oussalem
Timmerbedrijf oussalem: specialist in het ontwerpen en bouwen van houten meubelen en interieurs, renovatie en onderhoud van bestaande objecten en andere klussen.
http://www.timmerbedrijfoussalem.nl/

Timmerbedrijf R. Mares
Timmerbedrijf r. mares
http://www.timmerrob.com/

Timmerbedrijf Teus Slingerland
Timmerbedrijf teus slingerland uit bergambacht is een all round timmerbedrijf. onze specialiteit is het timmeren van trappen op maat. wij kunnen voor u de meest exclusieve trap op maat maken. daarnaast is ons timmerbedrijf ook bedreven in dakkapellen, kozijnen en nieuwbouw projecten.
http://www.teusslingerland.nl/

Timmerbedrijf Van 't Hart
Timmerbedrijf van't hart
http://www.timmerbedrijf-vanthart.nl/

Timmerbedrijf W. Van Der Terp
Timmerbedrijf w. van der terp, reduzum, friesland. renovatie en onderhoud van uw woning. plaatsen van keukens en aanleg van badkamers.
http://www.timmerbedrijf-vanderterp.nl/

Timmerbedrijf-Zwartjes
Hallo beheerder,\r\n\r\nGraag zou ik mijn website (http://www.timmerbedrijf-zwartjes.nl/) op uw pagina zien. In ruil daarvoor plaats ik uw website op mijn linkpagina (http://www.timmerbedrijf-zwartjes.nl/links/). \r\n\r\nGroeten,\r\nPatrick Zwartjes
http://www.timmerbedrijf-zwartjes.nl/

Veenstrabv.nl
De historie van het bedrijf gaat terug tot 1952. We zijn gespecialiseerd in betonwerken en houden ons tevens bezig met het uitvoeren van nieuw- en verbouwprojecten. Wij houden van diversiteit in ons werk, alle werkzaamheden van bouwkundige aard zijn bij ons in goede handen. Waarom keren zowel zakelijke als particuliere klanten bij ons terug? Ze waarderen de betrouwbare dienstverlening, korte lijnen en bij ons geldt: afspraak is afspraak. Voorbeelden van onze specialistische betonwerkzaamheden zijn het aanbrengen en herstel van funderingen, betonnen (bedrijfs) vloeren en het maken van kelders. In de wijde omgeving zijn de degelijke huizen te vinden die we in de loop van de jaren hebben gebouwd of verbouwd. Renovatie, restauratie van onder andere monumenten en onderhoud horen ook tot de reguliere werkzaamheden van onze vakmensen. Ze hebben jarenlange ervaring in de bouw en liefde voor hun vak. Dat is duidelijk te zien aan de kwaliteit van de opgeleverde werken en de vele tevreden klanten.
http://www.veenstrabv.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid